Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Gość
|
Wysłany: Czw 18:15, 08 Lut 2007 Temat postu: Statek Piracki |
|
|
Przedstawiam mojego pierwszego wystawionego MOCa. Jest to statek piratów. Nie chce mi sie wymyślac jakiejś nazwy, bo budowałem go z myślą o zwykłym statku.
Na dziobie ma dwie halabardy rozcinające kadłub drugiego statku podczas abordażu :twisted:
Z przodu ma armatę ustawioną na sppecjalnej pozycji. Jest też wyposażony w dźwig. Jest potrzebny przy ładunku i wyładunku towarów, ale zazwyczaj wisi na nim lampa. :wink:
Galeria: [link widoczny dla zalogowanych] (jak opublikują)
a dla niecierpliwych:
[link widoczny dla zalogowanych] |
|
Powrót do góry |
|
|
Lubie Lego Użytkownik
Ostrzeżeń: 1/4 Skąd: Osieck
|
Wysłany: Czw 18:21, 08 Lut 2007 Temat postu: |
|
|
Sądząc po jednym zdjęciu to mały i fajniutki stateczek,ale dam ocenę jak zobaczę więcej zdjęć. |
|
Powrót do góry |
|
|
Mateusz Gość
|
Wysłany: Czw 18:29, 08 Lut 2007 Temat postu: |
|
|
Powiem jedno LOL!To jest bardzo fajne jak na debiut.Mały zgrabny stateczek, wszystko dobrze zrobione, tylko żagla nie ma.Ja rozumiem że pewnie nie masz żagla ale przeciesz z kartki możesz żągiel zrobić.No i jeszcze ster za mały.Ja jak nie miałem steru to z koło castlowatego robiłem Buduj tak dalej, dobrze ci to wychodzi.Może sprubujesz zrobić jakiś Castlowaty lub Piratesowaty domek z wnętrzem?
Moja ocena to4++/6 |
|
Powrót do góry |
|
|
Filozof Gość
|
Wysłany: Czw 19:00, 08 Lut 2007 Temat postu: |
|
|
Ja jako jego największy kumpel bo też mieszka w Luboniu (ja mu powiedziałem o naszej stronce) dam ocenę 6-/6, ponieważ widziałem go na własne oczy. Myślę że miko da następnego MOCa. |
|
Powrót do góry |
|
|
Lubie Lego Użytkownik
Ostrzeżeń: 1/4 Skąd: Osieck
|
Wysłany: Czw 19:20, 08 Lut 2007 Temat postu: |
|
|
A więc tak widziałem wszystkie zdjęcia i oceniam.
5/6 żagla nie ma. |
|
Powrót do góry |
|
|
MIsiek "lego Użytkownik
Ostrzeżeń: 0/4 Skąd: Dzierżoniów
|
Wysłany: Pią 13:56, 09 Lut 2007 Temat postu: |
|
|
Fajny mały statek. Brak żagla i mały ster jest jego minusem i myśle że dałeś za dużo ludzików , przecież oni nie mają tam już miejsca na pokładzie. Udał ci się przód statku.
Moja ocena 5-/6 |
|
Powrót do góry |
|
|
Pik007 Gość
|
Wysłany: Pią 22:47, 09 Lut 2007 Temat postu: |
|
|
Bravo ! Ładnie ci wyszedł szkoda , że nie zdążyłeś na CCC4. Dobre kształty , tylko troche za dużo minifigów. 6/7 |
|
Powrót do góry |
|
|
Piotrek builder Gość
|
Wysłany: Czw 16:39, 01 Mar 2007 Temat postu: |
|
|
Mnie się też bardzo podoba, 5/7. |
|
Powrót do góry |
|
|
silniczkowy Gość
|
Wysłany: Czw 17:46, 01 Mar 2007 Temat postu: |
|
|
super bardzo mi się podoba 5+/6 |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Pią 12:33, 02 Mar 2007 Temat postu: |
|
|
Fajny MOC, mały ale fajny . Ster jest za mały, jest za dużo ludzików nie ma żagla i właściwie tyle mogę się przyczepić. Zaletą tego statku jest ładnie zrobiony dziób
Moja ocena to 5/6 |
|
Powrót do góry |
|
|
Wizard Gość
|
Wysłany: Pią 13:14, 09 Mar 2007 Temat postu: |
|
|
Bardzo fajny MOC !! Jest genialny jak na sam debiut, ciekawa i prosta konstrukcja. Wszystko wspaniale się ze sobą komponuje . BRAWO 6/6 mało który MOC dostaje odemnie tak wysoką ocenę ! |
|
Powrót do góry |
|
|
|