Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Paweł Administrator
Ostrzeżeń: 0/4 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Nie 19:06, 08 Paź 2006 Temat postu: Furgonetka do przewozu toksyn. |
|
|
Konstruktorzy firmy LT (LEGO TRUCKS) podołali wyzawaniu. Zbudowali specjalną, wytrzymałą forgonetkę, do przewozu wyjątkowo niebezpiecznych towarów. Jest ona wykonana ze stali (całość waży 7 ton). Każda ze ścianek ma 60 cm grubości. Pojazd znosi wyjątkową niekorzystne warunki atmosferyczna (burze, zamiecie śnieżne, grady, a czasem nawet pokonuje tornada. Furgonaetka podołała wyzwaniu i przewiozła 10 bardzo radioaktywnych beczek z toksynami. Przebyła ona trasę Warszawa-Berlin bez żadnych problemów (no może poza złą pogodą). Furgonetka wykonana w 80% SNOTem. Końcówki od 60 do 68.
[link widoczny dla zalogowanych]
[link widoczny dla zalogowanych] |
|
Powrót do góry |
|
|
Kamov Gość
|
Wysłany: Nie 20:22, 08 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
Cóż, zapowiada się obiecująco. Ciekawy SNOT. Konkurujesz ze mną na LugPolu i mam nadzieję, że walka będzie wyrównana . |
|
Powrót do góry |
|
|
Paweł Administrator
|
Wysłany: Pon 13:01, 09 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
W BTT ja nie biorę udziału dla nagrody. Po prostu dla mnie to świetna zabawa. Ostatnio nie miałem pomysłów na MOCe a teraz co tydzień będę coś budował |
|
Powrót do góry |
|
|
Gość
|
Wysłany: Czw 11:35, 12 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
Bardzo orginalny i dość ładny MOC. Kształt też ciekawy. Jedyna usterka to ułożenie karoserii - troszkę zadużo drobnych części.
Daję 6/6 |
|
Powrót do góry |
|
|
Wizard Gość
|
Wysłany: Czw 12:37, 12 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
Bardzo ładny. Podoba mi się kształt i przód, kolor też może być, choć zdecydowanie lepiej wyglądałby szaro(ale to juz zalezy od gustu) : P. Czy mi sie zdaje czy to Kenobi za kierownicą? 5/6 |
|
Powrót do góry |
|
|
Paweł Administrator
|
Wysłany: Czw 13:51, 12 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
Tak, to Kenobi Wiesz, kupiłem Enzo ferrari i tak ledwo mi klocków starczyło Szarość odpada. |
|
Powrót do góry |
|
|
Paweł Administrator
|
Wysłany: Pon 19:53, 16 Paź 2006 Temat postu: |
|
|
[link widoczny dla zalogowanych]
Możecie oceniac. |
|
Powrót do góry |
|
|
Pik007 Gość
|
Wysłany: Nie 19:25, 31 Gru 2006 Temat postu: |
|
|
Ja zawsze robie tak :
Jak mam Policję to ją robię a potem tworzę wersję cywilną tobie też to polecam wystarczy lekko zmodyfikować nadwozie i będzie supper.
7+/8 |
|
Powrót do góry |
|
|
|